Fodertillskott du kan lita på

TRM s HACCP & Total Quality program säkerställer att ingredienserna kommer från tillförlitliga och godkända leverantörer och förvaras säkert. Ingredienser vägs upp enligt dokumenterade recept och specifikationer, blandas och förpackas på rätt sätt. Produkterna tillverkas alltid i en säker och ren miljö, med specificerade metoder under noggrann övervakning  och effektiv kvalitetskontroll i moderna fabriker på Irland.

Detta säkerställer att den färdiga produkten uppfyller krav på säkerhet, kvalitet och renhet, så att du som konsument kan vara säker på att produkten är tillförlitlig för det ändamål för vilket den är avsedd.

Som pionjärer i branschen har TRM en oöverträffad erfarenhet och förståelse av de specifika näringsbehov högpresterande avels och tävlingshästar har.

TRM stödjer både tränare och ryttare i alla större discipliner globalt och är den officiella leverantören av kosttillskott till de Irländska  landslagen, ytterligare ett bevis på sitt engagemang för kvalitet och förståelse för vikten av FEI's ren idrott efterlevs. Du kan läsa mer om TRM på www.trm-irland.com