City-Boxen säljer fodertillskott

City-Boxen som är en av Nordens största tillverkare av stallinredning utökar nu produkt sortimentet och satsar på kvalitetsprodukter från Irland. Mycket tack vare Enterprise Ireland som arrangerar möte mellan hästföretag har City-Boxen kommit i kontakt med TRM. Som är ett respekterat företag av tränare, ryttare och uppfödare på elitnivå runt om i hela världen.

 

Sedan 2014 har City-Boxen agenturen för TRM's produkter i Sverige. Det kommer göras en satsning på att starta samarbete med nya återförsäljare, veterinärkliniker, tränare och aktiva ryttare inom alla discipliner. TRM's produkter har länge varit kända inom trav och galoppsporten i Sverige,  och vår målsättning är nu att produkterna ska bli mer tillgängliga för alla.

Är du intresserad att bli återförsäljare är du  varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Vi som jobbar med TRM önskar dig välkommen att kontakta oss

Vision

Det är TRM's vision att "maximera hästars prestationsförmåga genom att inrikta sig på att hitta de specifika näringsmässiga behoven". Investering och utveckling av produkterna sker kontinuerligt, för att  fortsätta vara branschledande inom forskning,tillverkning och distribution av näringstillskottt till hästar.

Därför har de ständigt investerat i utveckling för att skapa det som idag är branschledande inom forskning, tillverkning och distribution av näringstillskott för hästar.

Ladda upp vår katalog 

 

 

Hört från kund

Min hopphäst som normalt är extremt het, blev mycket mer harmonisk och lugn när han fick Good as Gold. Jag är mycket tacksam för att jag kom i kontakt med TRM's produkter/Sebastian Andersson hovslagare & hoppryttare